Bruids make-up - Visagie - Arabic make-up - Workshop

Bruids make-up 

Niets is zo persoonlijk als bruidsmake-up. Op de dag is de bruid het stralende middelpunt. Een professionele bruidsmake-up ziet er zowel van dichtbij als op de foto mooi uit en blijft de hele dag zitten. Niet alleen de bruid, maar ook de (schoon)moeders, zussen en vriendinnen zijn van harte welkom. Meestal stel ik een arrangement samen naar de wensen van de bruid. Vaak maak ik gebruik van een paar wimperextensions om de ogen nog sprekender te maken. Yvonne beauty and more werkt met professionele make-up merken zoals: anastasia,mac,chanel,en Huda beauty. Het is ook mogelijk dat ik bij u aan huis kom voor de bruidsmake-up. Op de bruiloftsdag wordt u thuis opgemaakt,dit geldt alleen in de provincie Friesland. Ik hoop dat ik u mag laten stralen op de mooiste dag van u leven!

content image
content image

Arabic make-up

Arabische oog make-up is helemaal hot! u kunt geen mode en beauty tijdschrift meer open slaan zonder Arabische oog make-up te kunnen bewonderen. In de Verenigde Staten zijn de 'Arab eyes' al een echte trend en er zijn honderden (zo niet duizenden) tutorials voor Arabische oog make-up te vinden op het internet. In Europa begint de belangstelling voor Arabische oog make-up inmiddels ook flink toe te nemen. Arabische oog make-up zorgt er namelijk voor dat de ogen groter lijken en, je kunt er niet omheen, Arab eyes zijn super verleidelijk. En het leukste is dat u er niet eens Arabisch voor hoeft te zijn! Arabische oog make-up staat vrijwel iedereen goed. Heeft u een feest of een andere speciale gelegenheid en wilt u een prachtige Arabische make-up? dan bent u bij Yvonne beauty and more aan het juiste adres!

Dag make-up

Vind u het moeilijk te bepalen welke make-up u kunt opbrengen voor dagelijks gebruik? Daar kan ik u bij helpen! Tijdens het opbrengen van een dag make-up laat ik u zien welke kleuren het beste bij u passen, welke make-up u kan gebruiken en het belangrijkste hoe u de make-up opbrengt. Lijkt het u leuk om de tips en trucs van make-up te ontdekken? Maak dan een afspraak!
 

Avond make-up

Een avond/feest make-up mag altijd iets uitgebreider dan een dag make-up. Daarbij kan ik u helpen om een gepaste make-up aan te brengen voor elke gelegenheid. Ook mogelijk bij fotoshoots of commerciële doeleinden.

content image
content image

Visagie workshop

Heeft u altijd al de behoefte gehad om op een professionele wijze zelf make-up aan te kunnen brengen? Wilt u een gezellige, ontspannen en leerzame middag met uw vriendinnen, kennissen of collega’s organiseren? Misschien wel een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, of een personeelsuitje? Kom dan een gezellige en leerzame visagie workshop volgen bij Yvonne beauty and more, ik kom graag op locatie,dit kan Bijvoorbeeld gezellig bij u thuis, op het werk, hotel, evenement of een andere door u gewenste locatie.

Tijdens deze Make-up (visagie) workshop van anderhalf tot maximaal drie uur leer ik u op een leuke manier en in een aangename sfeer hoe uzelf uw make-up aan kunt brengen. Ik laat u zien wat de basisbeginselen zijn van een goede make-up. Ik leg de technieken uit, geef voorbeelden, geef u de tips en leer u diverse fijne kneepjes

Na de workshop bent u in staat om zelf elk moment van de dag mooi opgemaakt voor de dag te komen.u kunt tijdens de workshop make-up van goede kwaliteit kopen, en een professionele kwastenset voor het goed en mooi aanbrengen van u make-up.

Yvonne van Yvonne beauty and more is een gediplomeerd visagiste die zich tevens inzet voor alround visagie opdrachten, events, bruidsmake-up, bedrijfsfeesten, beurzen en beautyproducties.