Huda Beauty

Huda beauty is het professionele make-up merk voor visagisten,make-up artist,en natuurlijk voor jou! De oprichtster van Huda Beauty is Huda Kattan, en samen met haar zussen lanceerde zij de Huda Beauty Collectie in februari 2013. Sinds de lancering van de Huda Beauty Collectie is Huda Beauty uitgegroeid tot 1 van de best verkopende beauty producten. Het oogschaduw pallet en de prachtige wimpers zijn nu ook verkrijgbaar bij Yvonne Beauty And More!

De bestsellers van Huda Beauty!

content image

Samantha #7 zijn de musthave wimpers voor je collectie.
Ze zijn afgestemd op elke oogvorm en verlenen een daytime drama. Gemaakt van natuurlijke vezels. Lashes zijn licht van gewicht waardoor ze ideaal zijn voor een super natuurlijk look. Huda Beauty wimpers kunnen worden hergebruikt tot 12 keer ( afhankelijk van de zorg )
Nu ook verkrijgbaar bij Yvonne beauty and More

Samantha #7

17,95
content image

Het prachtige pallet van Huda beauty! Met mooie "Textured Shadows" het rosegold pallet bevat 18 tinten van rood, roze en bruin en prachtige gepigmenteerde glimmers. In deze exclusieve video hieronder van Huda Kattan creëert ze een look met prachtige roze en gouden kleuren het huda beautypallet is een must have voor de beauty liefhebbers onder ons! Nu ook verkrijgbaar bij Yvonne beauty and More

Textured Shadows

45,00