Tanden bleken

Yvonne Beauty And More maakt gebruik van de nieuwste apparatuur voor het bleken van uw tanden.

Om te beginnen wordt er een intake gesprek gehouden om een beeld te geven van de mogelijkheden voor het bleken van uw tanden. Resultaten zijn afhankelijk van de gezondheid van uw gebit en uw consumptiegedrag.
Na het intakegesprek wordt de behandeling uitgevoerd.

De behandeling begint met het insmeren van de lippen met een beschermende gel. Vervolgens krijgt u een bitje in dat ervoor zorgt dat de tanden vrij van uw lippen zijn. Hierna kan de gel,speciaal voor het bleken van de tanden, worden aangebracht. Nadat deze bleekgel is aangebracht wordt er een speciale lamp op de tanden gericht die het bleekproces in gang zet om een optimaal resultaat te verkrijgen. De bleeklamp word twee keer 25 minuten op uw tanden geplaatst, uw tanden zullen 4 tot 6 tinten lichter worden.

Yvonne Beauty And More maakt gebruik van de nieuwste behandelmethoden en producten.
Yvonne Beauty And More heeft altijd de beste producten die op dat moment het meest geschikt zijn voor een tandbleekbehandeling.

 

Doet het pijn en zijn er bijwerkingen?
De behandeling zelf is geheel pijnloos. Er zijn geen verdere bijwerkingen bekend. De kans op gaatjes wordt niet groter, de peroxide die wordt gebruikt is geen zuur en heeft dus als zodanig geen schadelijke werking op het glazuur. Ook gaan uw tanden niet sneller verkleuren dan anders. De lamp die wordt gebruikt straalt geen warmte af en is volledig veilig voor uw gebit en de rest van uw lichaam.

 

Wat te doen tijdens de behandeling?
Tijdens de behandeling proberen wij het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Tijdens de behandeling kunt u bijvoorbeeld luisteren naar uw eigen muziek van uw Mobiele telefoon,of iPad,of u kunt een dvd kijken.

 

Kleuren vullingen mee?
In de praktijk blijkt dat het materiaal waarvan witte vullingen zijn gemaakt,ook word meegebleekt. De kronen zijn vaak al wat witter dan de tanden zelf en verkleuren bovendien ook minder snel. Mocht er toch een beduidend kleurverschil ontstaan dan kan de tandarts dit gemakkelijk verhelpen. Tijdens het intakegesprek wordt hier uiteraard een persoonlijk advies over geven.

 

Hoelang blijft het behaalde resultaat?
Hoelang het behaalde resultaat blijvend is hangt voor een groot deel af van het consumptiegedrag van ieder persoon. Over het algemeen blijft het resultaat ongeveer 4 a 6 maanden zichtbaar. 24 uur na de behandeling raad ik aan geen voedingsmiddelen met veel kleurstoffen te nuttigen en geen rookwaren te gebruiken dit heeft invloed op het resultaat van de behandeling. Ook is het mogelijk na het verwijderen van een beugel,een bleekbehandeling te ondergaan, omdat u dan vaak verkleuringen op de tanden ziet een bleekbehandeling is dan ideaal om deze verkleuring te verwijderen.
 

Hoe lang duurt de behandeling?
De behandeling duurt twee keer 25 minuten incl. het intakegesprek.

 

Moet ik toestemming van mijn tandarts hebben?
U heeft geen toestemming van uw eigen tandarts nodig

 

Hoe oud moet ik zijn voor een behandeling?
Voor het laten bleken van de tanden moet u 18 jaar of ouder zijn. Met toestemming van de ouders is een behandeling op jongere leeftijd bespreekbaar.

 

Is het schadelijk voor mijn tanden of lichaam?
De gebruikte bleekgel bestaat uit non Peroxide die zich bindt aan de verkleuringen die ontstaan zijn op de tanden. Door het gebruik van de bleeklamp, wordt het oxidatieproces versneld. Dit proces valt uiteen in zuurstof en stikstof en dit zijn lichaamseigen stoffen en dus niet schadelijk voor de gezondheid.

Nieuwsgierig geworden?
Maak snel een afspraak bij Yvonne Beauty And More

content image