Whitening Tandpasta + Tandbleekpen

"Whitening" tandpasta met vitaminen

V-White bevat vitaminen A, B en C en calcium peroxide. Vitamine A bevordert het herstel van tandvlees. Vitamine B remt de groei van bacteriën. Vitamine C stimuleert de productie van collageen. Calcium peroxide maakt de tanden op natuurlijke wijze lichter en bevordert de verwijdering van plaque. Veilig voor gebruik op gebleekte tanden, kronen, beugels en zelfs kunstgebitten. V-White verwijdert koffie, thee, tabak en andere resten, waardoor de tanden hun natuurlijke witheid behouden of terugkrijgen.

Whitening tandpasta

14,99
content image
content image

Tandenbleekpen

Hoe werkt een tandenbleekpen?

Een tandenbleekpen is eenvoudig te gebruiken. We zetten hier de stappen voor u op een rijtje. Draai de pen een aantal keer met de klok mee, zodat de gel het kwastje bereikt. Breng op iedere tand een laagje gel aan en zorg ervoor dat de gel alleen uw tanden raakt. Houd het product zeker 30-60 seconden buiten het bereik van lippen en tandvlees. Om dit makkelijker te maken kunt u gebruik maken van een mondspreider. Als u meer gel nodig heeft, moet u nog een keer aan de pen draaien. De gemiddelde inwerktijd van de bleekgel is 15-20 minuten. Na de inwerktijd kunt u uw mond spoelen.

Let op: gedurende 60 minuten niet eten of drinken. Let verder de eerste paar uur met gekleurd en zuur voedsel. Dit kan de kleur van uw tanden weer aantasten.

Voordelen tandebleek pen
Uw tanden bleken met een tandenbleekpen heeft een aantal voordelen. Hij is bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen en u kunt al uw tanden bereiken. Een nadeel is dat het effect niet altijd langdurig is en moet worden bijgewerkt.

Tandenbleekpen

15,00